Eieren zijn een onmisbaar ingrediënt in talloze voedingsmiddelen. Naast de functionele eigenschappen zijn eieren ook nog eens ontzettend gezond én lekker. Bij Wulro hebben wij diverse mogelijkheden op het gebied van vloeibare eiproducten.
Heelei
Vloeibaar heelei wordt voornamelijk gebruikt in industriële bakkerijen en geeft producten een vol en luchtig beslag. Ons vloeibaar heelei is als volgt verkrijgbaar:
Eigeel
Vloeibaar eigeel wordt voornamelijk gebruikt in mayonaise, sauzen en dressings. Eigeel fungeert als een natuurlijke emulgator en zorgt voor een romig karakter. Ons vloeibaar eigeel is als volgt verkrijgbaar
Eiwit
Eiwit kan tot schuim worden opgeklopt en wordt daarom veelzijdig gebruikt in industriële bakkerijen. Dit schuim geeft deegwaren een zeer luchtig karakter. Ons vloeibaar eiwit is verkrijgbaar
Eipoeders
Naast de vloeibare eiproducten beschikt Wulro ook over de mogelijkheid om eipoeders te leveren via ons zusterbedrijf Deps. Eipoeders hebben verschillende voordelen ten opzichte van vloeibaar ei. Zo hebben eipoeders een zeer lange houdbaarheid, een gereduceerd volume en kan het buiten de koeling worden opgeslagen.
De bovenstaande vloeibare producten en poeders zijn als verrijkte kooi, scharrel, vrije uitloop, en/of biologisch verkrijgbaar.
Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en diensten van Wulro? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.
Hierdoor kan het zijn dat informatievoorziening, afbeeldingen en eventueel andere informatie nog onvolledig of incorrect is.
Wij verzoeken u de vernieuwde website van ons bedrijf te bekijken: Bekijk nu!