Vloeibaar heelei is nodig bij het maken van een tal van producten. Zo wordt het veel gebruikt in bakkerijen, de vleesverwerkingsindustrie en in fabrieken waar dressings en sauzen worden gemaakt. Een ei halffabricaat kan zowel een eigeel halffabricaat als een eiwit halffabricaat zijn. Bij Wulro B.V. worden beiden gemaakt. Er wordt zo min mogelijk verspild, want ieder ei wordt volledig gebruikt.
Aan ei halffabricaat produceren zijn diverse regels verbonden. Het ei verliest na het openbreken van de schaal namelijk zijn beschermhuls tegen bederf en bacteriën. Het is dus van cruciaal belang dat een eiverwerkingsbedrijf zich houdt aan alle hygiënische voorschriften voor eiverwerkingsbedrijven. Wulro B.V. heeft vele jaren ervaring met ei halffabricaat produceren en er wordt dan ook zorgvuldig volgens alle voorschriften en vastgestelde procedures gewerkt. Wulro B.V. beschikt over het I.K.E.-certificaat en NCEA-keurmerk, zodat naast een hygiënische werkwijze ook de kwaliteit van de eieren wordt gewaarborgd.
Door de rapportages van de Nederlandse controle autoriteit eieren (NCEA) werkt Wulro alleen met gecertificeerde, kwalitatieve en verse eieren. De eieren worden bij Wulro op erkende wijze verwerkt. Voor de verwerking van eieren tot ei halffabricaat kreeg Wulro B.V. dan ook verschillende certificaten.
Wulro B.V. kan ei halffabricaat leveren in verpakkingen van 10 kilo, maar voor grote afnemers is het ook mogelijk om het product in tankwagens (25 ton) te bestellen.
Wilt u meer info over de ei halffabricaten die wij leveren in de door u gewenste hoeveelheden en verpakkingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoon.
Hierdoor kan het zijn dat informatievoorziening, afbeeldingen en eventueel andere informatie nog onvolledig of incorrect is.
Wij verzoeken u de vernieuwde website van ons bedrijf te bekijken: Bekijk nu!